Kompatible Versionen
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
oder 4 white fish fillet, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (optional)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
oder 100 g onions, cut in halves - 100 g celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
oder 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
oder 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 44 g
- Ballaststoff
- 10.7 g
Alternative Rezepte
Lemonade
5min
Stir-fried vegetables
10min
Apple cake
1h
Cod with citrus butter
50min
Tuna mousse
10min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
Καμία βαθμολογία
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Versatile smooth soup
45min
Berry foam
10min