Geräte & Zubehör
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger (2 cm), sliced1 piece
-
onions cut into quarters250 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
chicken breast cut into cubes (4 cm)1000 g
-
water400 g
-
loomi (dried lime), pierced (see tip)1
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh baby okra200 g
-
fresh coriander finely chopped to garnish5 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
41.2 g
Kalorien
1138 kJ /
271 kcal
Fett
7.2 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Carrot Juice
5 Min
Fish soup
40 Min
Pineapple and Ginger Juice
5 Min
Kashmiri Rice
30 Min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min