Chicken Mole
TM5 TM6

Chicken Mole

3.9 (14 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
  • 1 cinnamon stick
  • 5 allspice berries
  • 1 tsp whole black peppercorns
  • 1 tsp dried Mexican oregano
  • 1 tsp dried marjoram
  • 1 tsp dried thyme
  • 3 tsp salt, to taste, divided
  • 5 ½ oz white onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 33 oz water
  • 1 oz apple cider vinegar
  • 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
  • 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
  • sesame seeds, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1858 kJ / 444 kcal
Protein
25 g
Kohlenhydrate
24 g
Fett
32 g
Ballaststoff
7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte