Geräte & Zubehör
Salmon and Lemon Rice Salad
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
lemons3 - 4
Dill Sauce
-
sour cream6 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
-
capers1 tsp
-
salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
salt divided1 ½ tsp
-
peppercorns1 tsp
-
green onions trimmed and cut into pieces (2 in.)2 oz
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
long-grain white rice9 oz
-
water42 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)9 oz
-
lemon sliced (¼ in.)1
-
salmon fillets24 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
790.2 mg
Protein
28.6 g
Kalorien
1988.9 kJ /
475.4 kcal
Fett
21.4 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
42.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hearty Salads
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Fish Tacos
45 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Chicken Marsala
40 Min
Mediterranean Chicken
35 Min