Kompatible Versionen
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
- 3 - 3 ½ oz yellow onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 25 oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
- 21 oz water
- 2 ½ tsp salt, divided
- 14 oz potatoes, sliced (½ in.)
-
17
oz chicken breast fillet, boneless, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
oder 17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp fresh ground pepper
- ½ tsp sweet paprika
-
1
tbsp butter
oder 1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
-
2
oz cream cheese
oder 2 oz heavy whipping cream - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs parsley, leaves only
- 1 egg yolk, from large egg
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 16 g
- Ballaststoff
- 6.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed rice
25min
Egg Cream
1 Std. 10 Min
Green Smoothie
10 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Keine Bewertungen
Cinnamon Dolce Coffee
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
25min
Courgette side dish
30 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Stuffed vegetables
1h 20min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min