Geräte & Zubehör
Fish stock
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Protein
129.9 g
Kalorien
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Steamed prawns or scallops
20 Min
Rice Wine Fish Fillet
Keine Bewertungen
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Crab linguine
30 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.