Geräte & Zubehör
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
350 g
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
5805 mg
Protein
18.5 g
Kalorien
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoff
10.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Caramel Brownies
1 Std. 20 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Chaat masala
10 Min
Burfee
24 Std. 30 Min
Mint and peanut chutney
35 Min
Potato karakari
50 Min
Thai burgers
30 Min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 Min
Thai watermelon salad
50 Min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Matzah
30 Min
Party pretzel bites
1 Std. 20 Min