Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Kohlenhydrate
- 47.7 g
- Fett
- 30.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.2 g
- Ballaststoff
- 7.6 g
- Natrium
- 440.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Mushroom stroganoff
20min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Melanzane parmigiana
2h 5min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Filo spinach slice
55 min
Whole cauliflower with pea purée
40min