Kompatible Versionen
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protein
- 19 g
- Kohlenhydrate
- 36.3 g
- Fett
- 47.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 11.3 g
- Natrium
- 340.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Pea and garden mint fritters
25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Eggplant with burghul
55min
Miso soup
30 min
Couscous tahini bowl
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min