Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Kohlenhydrate
- 24 g
- Fett
- 12.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.5 g
- Ballaststoff
- 7.5 g
- Natrium
- 256.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Carrot, feta and mint salad
40 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Broad bean bruschetta
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.