Geräte & Zubehör
Braised Chicken with Chestnuts
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
vegetable oil10 g
-
star anise2
-
ground Sichuan pepper (optional) (see tip)1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)500 g
-
cooked chestnuts, peeled300 g
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce30 g
-
granulated sugar10 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
spring onions cut in pieces (4 cm), for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
28 g
Kalorien
625 kJ /
149 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
39.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Braised pork belly
55 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min