Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
oder ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Fett
- 43 g
- Ballaststoff
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Bearnez Soslu Bonfile
Pas d’évaluation
Pancar Carpaccio
Pas d’évaluation
Vejetaryen Pizza
Pas d’évaluation
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Donmuş Meyve Püresi 2
Pas d’évaluation
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 min
Şeftalili Kek
1h
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Etli Türlü
1 godz. 20 min