Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
oder 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
oder 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
oder 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
oder 4 tk tereyağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 45 g
- Fett
- 23 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26u. 5min
Haşlanmış Bulgur
25 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Keine Bewertungen
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1hod. 15min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1hod. 15min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min