Geräte & Zubehör
Black Forest Trifle
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Cherry Compote
-
frozen pitted dark cherries250 g
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)250 g
-
golden caster sugar1 Tbsp
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
-
water50 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water1 Tbsp
Chocolate Swiss Roll
-
large eggs4
-
golden caster sugar plus 1 Tbsp for sprinkling100 g
-
self-raising flour80 g
-
cocoa powder (preferably dark)20 g
-
fine sea salt1 pinch
Chocolate Custard
-
milk chocolate small pieces or callets180 g
-
milk500 g
-
golden caster sugar100 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
unsalted butter (optional) (see tip)20 g
Assembly
-
Kirsch (cherry brandy) (optional)40 g
-
double cream300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11.8 g
Kalorien
2465 kJ /
590 kcal
Fett
32.2 g
Kohlenhydrate
60.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Ultimate Chocolate Cake
2 Std. 15 Min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Brioche Berry Pudding
1 Std.
Strawberry Bavarois
6 Std.
Mango Swiss Roll
40 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min