Geräte & Zubehör
Beef buns
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
10 pieces
Zutaten
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
331.2 mg
Protein
9.5 g
Kalorien
712.2 kJ /
169.6 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yum Cha
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Family burger pie
1 Std. 25 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Nyonya curry chicken bun
2 Std. 45 Min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 Std. 5 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min