Geräte & Zubehör
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Sweet Potatoes
-
sweet potatoes skin on, diced (2 cm)800 g
-
olive oil for drizzling1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Risotto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves plus extra for garnishing15 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water820 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
unsalted butter diced20 g
-
pecan nuts roughly chopped80 g
-
blue cheese crumbled100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22 g
Kalorien
3507 kJ /
836 kcal
Fett
34 g
Kohlenhydrate
107 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Under 45 Minutes
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min