Geräte & Zubehör
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
11.3 g
Kalorien
2919 kJ /
698 kcal
Fett
58.5 g
Ballaststoff
6.5 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Vitello tonnato
13 Std.
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Romige aspergesoep
25 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.