Geräte & Zubehör
Asparagus with Romesco Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (optional) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
917 kJ /
222 kcal
Fett
19 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Creamy Tomato Soup
40 Min
Basmati Rice
35 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Ratatouille
40 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min