Geräte & Zubehör
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7.5 g
Kalorien
1695 kJ /
396 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
79.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Spinach Fatayers
2 Std.