Geräte & Zubehör
Squid with Ginger and Soy
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
715.1 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
723.9 kJ /
173 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Summer seafood soup
45 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min