Geräte & Zubehör
Squid with Ginger and Soy
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
715.1 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
723.9 kJ /
173 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Egg Fried Rice
35 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Curry chicken
1 Std.
Nasi Lemak
45 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Fried Beehoon
20 Min
Curry Chicken
1 Std.
Nasi Lemak
45 Min