Nyonya Chicken Curry Bun
TM6 TM5

Nyonya Chicken Curry Bun

4.3 (10 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 120 g water
  • 50 g caster sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    oder 20 g fresh yeast, crumbled
  • 350 g strong white bread flour
  • 30 g milk powder
  • 1 medium egg
  • 40 g unsalted butter, soft, at room temperature
  • ½ tsp fine sea salt
  • oil, for greasing

Nyonya Chicken Curry Filling

  • 1200 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)
  • 150 g Nyonya spice paste, homemade or store-bought (see tip)
  • 20 g Madras curry powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 200 g coconut milk
  • 1 medium egg, lightly beaten

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2084 kJ / 498 kcal
Protein
23 g
Kohlenhydrate
43 g
Fett
26 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Ballaststoff
3 g
Natrium
521 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte