Geräte & Zubehör
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (optional) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
33 g
Kalorien
841 kJ /
231 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 Min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Steamed Fish
30 Min
Egg Fried Rice
35 Min