Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç

Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç

5.0 3 Bewertungen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsiyon

Zutaten

Somon, havuç ve taze fasulye
  • toz acı kırmızı biber
    ½ - 1 tk
  • tuz
    1 tk
  • toz muskat
    1 tutam
  • toz beyaz biber
    2 tutam
  • derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
    4
  • havuç dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
    200 g
  • taze fasulye ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş
    250 g
Mango sosu
  • olgun mango soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
    250 g
  • brendi
    50 g
  • köri tozu
    1 tk
  • su
    300 g
  • krema
    100 g
  • yoğurt
    120 g
  • tuz
    1 tutam
  • toz beyaz biber
    1 tutam
  • maydanoz yaprağı (optional) süslemek için
    1 dal

Nährwerte pro 1 porsiyon

Kalorien 513 kcal / 2144 kJ
Protein 37 g
Fett 28 g
Kohlenhydrate 18 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...