
Geräte & Zubehör
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
ev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Nährwerte pro 1 porsiyon
Kalorien
377 kcal /
1577.4 kJ
Protein
18 g
Fett
28.8 g
Kohlenhydrate
12.5 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Natrium
423 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei