Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler

Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler

5.0 9 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 porsiyon

Zutaten

  • zencefil, taze kök soyulmuş ve dilimlenmiş (0.2 cm)
    20 g
  • sake
    50 g
    50 g beyaz şarap
  • şeker
    40 g
  • soya sosu
    120 g
  • pırasa (optional) parçalara bölünmüş
    20 g
    20 g taze soğan, parçalara bölünmüş
  • somon fileto, derisiz, kılçıksız her biri yakl. 200 g
    4
  • mısır nişastası
    ¾ tk
  • su
    400 g
  • havuç 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
    100 g
  • kaliforniya biberi 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
    100 g
  • kabak 0.5-1 cm kalınlığında ince şeritler halinde, yakl. 7-8 cm uzunluğunda kesilmiş
    200 g
  • susam yağı (optional)
    ¼ - ½ tk

Nährwerte pro 1 porsiyon

Kalorien 540 kcal / 2259 kJ
Protein 40.7 g
Fett 34.2 g
Kohlenhydrate 18.4 g
Ballaststoff 1.7 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...