Geräte & Zubehör
Tri-Colour Ginger Rice
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
1213 kJ /
290 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Sesame Crème
10 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Kimchi stew
30 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Fruit jellies
4 Std.
Miso soup
30 Min
Nut and seed butter
10 Min
Almond Milk
8 Std. 40 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min