Geräte & Zubehör
Tri-Colour Ginger Rice
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5 g
Kalorien
1213 kJ /
290 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1 Std. 5 Min
Piggy buns
2 Std.
3Q Soft Bread
3 Std. 25 Min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 Std. 15 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min