Geräte & Zubehör
Thai Prawn Patties
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
20 pieces
Zutaten
Plum Sauce
-
dried candied plums pitted100 g
-
garlic cloves5
-
soy sauce2 tsp
-
sugar2 Tbsp
-
tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water300 g
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 tsp
Prawn Patties
-
raw prawns, peeled deveined600 g
-
pork mince broken in pieces70 g
-
medium egg1
-
sugar1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
strong white bread flour plus extra for dusting120 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
6 g
Kalorien
233 kJ /
55 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Spaghetti Vongole
40 Min
Seafood Laksa
25 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Thai Mussels
25 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Wonton Soup
1 Std.
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min