Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Plum Sauce
- 100 g dried candied plums, pitted
- 5 garlic cloves
- 2 tsp soy sauce
- 2 Tbsp sugar
- 1 piece tangerine peel (1 cm x 4 cm), soaked until soft then chopped
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
Prawn Patties
- 600 g raw prawns, peeled, deveined
- 70 g pork mince, broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
- 120 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
vegetable oil, for frying
oder sunflower oil, for frying
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 233 kJ / 55 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 5 g
- Fett
- 2 g
- Ballaststoff
- 0.1 g
Alternative Rezepte
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 phút
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Kung Pao Prawns
45min
Pork and Mushroom Broth
1h 25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
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Squid with Ginger and Soy
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Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
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Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
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Stewed Pork Belly With Rose Wine
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Tamarind Pork Curry
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Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min