Geräte & Zubehör
Curried Cake with Coriander Chutney
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
9 pieces
Zutaten
Curried Cake
-
polenta100 g
-
fresh coriander leaf5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
medium eggs3
-
fat-free plain yoghurt100 g
-
groundnut oil plus 3 Tbsp for frying40 g
-
plain flour100 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
mustard seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic powder2 pinches
-
dried curry leaves6
Coriander Chutney
-
red onions quartered100 g
-
fresh coriander cut in pieces50 g
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
water30 g
-
garlic clove1
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cumin seeds½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
231 mg
Protein
6 g
Kalorien
1097 kJ /
264 kcal
Fett
17 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savoury
58 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Coconut Dhal
20 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Coconut and Coriander Chutney
5 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Chana Masala
45 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Masala Chai
15 Min