Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Kohlenhydrate
- 69.6 g
- Fett
- 14.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.9 g
- Ballaststoff
- 20.6 g
- Natrium
- 481.1 mg
Alternative Rezepte
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef "Burgundy"
40 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Hunters' stew
1 Std.
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
BBQ chicken winglets
1h 15min