Geräte & Zubehör
Chicken stock paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.5 g
Kalorien
678.5 kJ /
162.3 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Creamy mushroom soup
20 Min
Pizza dough
1 Std.
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Boiled eggs
20 Min
Steamed rice
25 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Boiled pasta
20 Min
Quick puff pastry
2 Std.
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Lemon curd
1 Std.
Tomato ketchup
1 Std. 15 Min
Stir-fried vegetables
10 Min