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Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
Jalapeño Cornbread
-
fresh jalapeño chillies halved, to taste2 - 3
-
polenta170 g
-
plain flour135 g
-
granulated sugar40 g
-
baking powder1 ½ tsp
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bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
buttermilk250 g
-
medium eggs2
-
tinned sweetcorn drained130 g
Maple Butter
-
unsalted butter soft110 g
-
milk30 g
-
maple syrup2 Tbsp
-
soft dark brown sugar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
565 mg
Protein
7 g
Kalorien
1618 kJ /
387 kcal
Fett
21 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
41 g
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