Geräte & Zubehör
Sous-vide Miso Aubergine
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
670 mg
Protein
4 g
Kalorien
654 kJ /
156 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide with Blade Cover
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 Min
Miso Marinade
10 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Kimchi
51 Std.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min