Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Spicy apples
- 4 cooking apple
- 2 tsp vanilla sugar (refer to recipe in The Basic Cookbook)
- 4 star anise
- 4 pinches ground ginger
- 4 whole cloves
- 4 pinches ground cinnamon
Thai broth
- 150 g onions, cut into halves
- 20 - 30 g fresh ginger, cut into thin slices
- 1 fresh chillies, deseeded if preferred
- 15 g olive oil
- 800 g unpeeled raw prawns, with heads and shells removed and reserved
- 1400 g water
- 40 g rice vinegar
- 30 g fish sauce
- 2 whole cloves
- 1 star anise
- 3 pinches salt, adjust to taste
- 3 pinches ground black pepper, adjust to taste
- 80 g dried Chinese egg noodles
- 2 pinches wakame flakes (optional)
- 100 g fresh bean sprouts
- 15 fresh coriander leaves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 6 g
- Ballaststoff
- 3.3 g
Alternative Rezepte
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Asian-style fish fillets
30 min
Thai noodle and seafood salad
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Beef rendang
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Tagliatelle with porcini mushrooms
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Hot and sour prawn soup
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Chinese greens with XO sauce
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Master stock chicken
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Steamed coconut and prawn soup
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Prawn and mushroom crepes
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Tom yum goong (hot and sour soup)
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Curry laksa
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