Geräte & Zubehör
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Natrium
1651.4 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dinner for two
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Naan bread
2h 40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Five spice powder
10min
Lime and chilli corn
40min
Cha gio (spring rolls)
55min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Curry laksa
45min
Korean Bo ssam
29h 20min
Pork and prawn dumplings
55min
Chiang Mai noodles
25min