Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 8.9 g
- Fett
- 38.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.6 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 1315.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Salmon niçoise salad
35 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Steamed fish with green mash
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min