Kompatible Versionen
Cider-brined pork chops with apple dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Kohlenhydrate
- 6.3 g
- Fett
- 48.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoff
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
Alternative Rezepte
Jerk chicken with pineapple slaw
5 Std.
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5hod. 50min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min