Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 20.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.7 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternative Rezepte
Seared steak and rocket salad
20 min
Curried chicken salad wraps
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min