Geräte & Zubehör
Spinach and chorizo filo pies
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
573.6 mg
Protein
15.1 g
Kalorien
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
10.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A few ingredients
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Tuna mornay
45 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min