Geräte & Zubehör
Tuna Fishcakes
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 pieces
Zutaten
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
12 g
Kalorien
800 kJ /
191 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Salmon Fishcakes
1 Std. 50 Min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 Min
Veracruz Fish
30 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Creamed Cod
45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.