Geräte & Zubehör
Sardine and Pea Pilaf
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
red onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
sultanas2 Tbsp
-
preserved red peppers cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
dried mint1 pinch
-
basmati rice rinsed300 g
-
water boiling, plus extra for soaking700 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cinnamon stick1
-
tinned sardines in oil drained (2 x 120 g tins)200 g
-
frozen green peas200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
flaked almonds, toasted for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
2157 kJ /
512 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
store cupboard wonders
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Quinoa Broth
35 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 Min
Fish Stew
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min