Geräte & Zubehör
Bean Casserole with Fresh Tuna
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
ripe tomatoes cut in pieces130 - 150 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
paprika¼ tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
water600 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned large white beans rinsed (drained weight)800 g
-
fresh tuna cut in pieces (4 cm)500 g
-
fresh parsley chopped1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
28.9 g
Kalorien
1391 kJ /
332 kcal
Fett
13.1 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comforting Stews
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Tuscan Bean Soup
50 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Fish Stew
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.