Geräte & Zubehör
Blended mixed vegetable soup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
536.9 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
465 kJ /
111 kcal
Fett
5.4 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
11.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Versatile smooth soup
45 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Carrot and coriander soup
30 min
Vegetable soup
35 min
Stewed apples
25 min
Mushroom risotto
30 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Zucchini cheddar slice
45 min
No fail mash potato
20 min