Versatile chunky soup
TM6

Versatile chunky soup

Zutaten

  • 20 - 25 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g mixed frozen vegetables (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp salt
  • 60 - 80 g dried pasta for soup

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
670 kJ / 160 kcal
Protein
5 g
Kohlenhydrate
20 g
Fett
5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 3.000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

Alle anzeigen