Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
TM6 TM5

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 (30 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 4 garlic cloves
  • ⅛ tsp fennel seeds
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
  • 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
  • 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
  • 26 oz vegetable stock
  • 1 oz tomato paste
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 10 oz rigatoni pasta, dried
  • 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2404.5 kJ / 574.7 kcal
Protein
22.4 g
Kohlenhydrate
57.5 g
Fett
28.7 g
Gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Ballaststoff
7.7 g
Natrium
850.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte