Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Kohlenhydrate
- 2.8 g
- Fett
- 32.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.8 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 1129.7 mg
Alternative Rezepte
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Coconut poached chicken salad
45min
Miso salmon broth
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hoisin pork bowl
30min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Turkey taco salad bowl
15min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Prawn saganaki with feta
35min
Oysters Mignonette
5min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min