Kompatible Versionen
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Fett
- 44.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 18.8 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternative Rezepte
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Tuna poke bowl
1h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Coconut poached chicken salad
45min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Salmon with fennel and apple salad
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Mediterranean seafood with tomato and fennel
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Prawn tacos with avocado lime sauce
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Scallops with pea purée
25min