Kompatible Versionen
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Kohlenhydrate
- 30.4 g
- Fett
- 44.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 18.8 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternative Rezepte
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 menit
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 menit
Steamed fish with green mash
50min
Fish with ginger lime sauce
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1hod.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Salmon with fennel and apple salad
1j 20 menit
Miso fish with Asian greens
24h 45min