Geräte & Zubehör
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Jackfruit filling
-
garlic clove1
-
eschalots cut into halves3
-
peanut oil2 tsp
-
canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)1
-
Chinese five spice½ tsp
-
hoi sin sauce50 g
-
tamari1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Sriracha sauce2 tsp
-
arrowroot starch1 tsp
Peanut sauce
-
garlic cloves2
-
roasted unsalted peanuts80 g
-
peanut oil2 tsp
-
water60 g
-
rice wine vinegar1 ½ tbsp
-
mirin1 ½ tbsp
-
hoi sin sauce50 g
-
Sriracha sauce1 tsp
Assembly
-
rice paper roll wrappers12 sheets
-
rice vermicelli noodles100 g
-
carrot cut into julienne slices1
-
Lebanese cucumber cut into julienne slices1
-
fresh basil leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into strips3 sprigs
-
butter lettuce cut into strips½
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1441.6 mg
Protein
26.1 g
Kalorien
2928 kJ /
697 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoff
12.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
94.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sweet and sour tempeh
50 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Pad see ew
30 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Satay noodle salad
35 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Curry laksa
45 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min