Kompatible Versionen
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 2 raw beetroots, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 2 sweet corn cobs, husks and silks removed
- 400 g frozen peas
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 260 g), cut into pieces (5 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips), plus extra (optional) for garnishing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 20 g lemon juice
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp white pepper, plus extra to season
- ½ cauliflower (approx. 400 g), cut into pieces (5 cm)
- apple cider vinegar, for sprinkling
- 2 Lebanese cucumbers, 1 peeled into ribbons, 1 cut into cubes (1 cm)
- 4 radishes, trimmed and cut into thin slices
- 4 - 5 cherry tomatoes, cut into halves
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 938.5 kJ / 223.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 12.3 g
- Fett
- 15.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.9 g
- Ballaststoff
- 7.1 g
- Natrium
- 259.8 mg
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