Geräte & Zubehör
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1170 mg
Protein
32 g
Kalorien
1335 kJ /
319 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sautés
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Pad Thai
45 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Blackened Fish Burger
55 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min