Geräte & Zubehör
Asian-Style Sautéed Rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (optional) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
875 mg
Protein
11 g
Kalorien
1464 kJ /
350 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sautés
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Blackened Fish Burger
55 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45 Min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Roasted Red Pepper Aioli
20 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Vegetarian Burger
1 Std. 15 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Southwestern Shepherd's Pie
2 Std. 5 Min